Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- حسین بهاروند موسس و رئیس پژوهشکده زیست شناسی و فناوری سلول های بنیادی پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی، برنده جایزه سال 2019 آکادمی جهانی علوم (Twas) در رشته زیست شناسی شد.

به گزارش روز یکشنبه گروه علمی ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، آکادمی جهانی علوم (TWAS) که زیر نظر یونسکو مدیریت می شود، یک نهاد معتبر بین المللی است که ماموریت آن گسترش و کمک به پیشرفت علم در کشورهای در حال توسعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در حال حاضر بیش از یک هزار و 100 دانشمند برتر از جمله 15برنده جایزه نوبل عضو آکادمی جهانی علوم هستند. این نهاد بین المللی هر ساله جوایز خود را در 9 حوزه علمی به دانشمندان برگزیده کشورهای در حال توسعه به پاس سهم قابل توجهشان در پیشرفت و کاربرد علم و فناوری به منظور توسعه پایدار اعطا می کند.
این آکادمی جایزه ویژه خود در سال 2019 را در حوزه زیست شناسی به حسین بهاروند به واسطه خدمات ارزنده وی در تولید و نگهداری سلول های بنیادی و ارائه مفاهیم جامع از پرتوانی و تمایز این سلول ها به سلول های عصبی، قلبی و کبدی اهدا خواهد کرد.
این نخستین بار است که در حوزه زیست شناسی یک دانشمند ایرانی موفق به دریافت این جایزه می شود. این جایزه در سال آینده طی مراسمی در بیست و نهمین کنفرانس عمومی TWAS به صورت رسمی اهدا خواهد شد.
حسین بهاروند، استاد ممتاز، موسس و رئیس پژوهشکده زیست شناسی و فناوری سلول های بنیادی پژوهشگاه رویان است. وی در سال 1382 برای اولین بار سلول های بنیادی جنینی انسانی و موشی را در ایران تولید کرد و در سال 1387 به همراه همکارانش موفق به تولید سلول های بنیادی پرتوان القائی انسانی و موشی شد.
این فعالیت ها او و همکارانش را قادر ساخت تا شاخه های مختلف پزشکی بازساختی را در ایران پایه گذاری و پیگیری کنند. زمینه های پژوهشی او پیرامون ارتقاء تحقیقات ترجمانی و پزشکی بازساختی از دیدگاه سلول های بنیادی، زیست شناسی تکوینی و مهندسی با الهام از طبیعت برای مطالعات مهندسی بافت و سلول است.
وی در کارآزمایی های بالینی متعدد و پیوند سلول های بنیادی بافتی مشارکت داشته است و در زمینه توسعه تولید صنعتی سلول فعالیت می کند. تاکنون از بهاروند بیش از 350 مقاله علمی بین المللی و 4 کتاب به زبان انگلیسی توسط انتشارات Springer و John Wiley به چاپ رسیده است.
وی تاکنون موفق به کسب 30 جایزه ملی و بین المللی شده است. از جمله این افتخارات، دریافت جایزه بین المللی یونسکو در حوزه علوم زیستی در سال 2014 به واسطه تحقیقات روی سلولهای بنیادی و کاربرد آن در پزشکی بازساختی در راستای بهبود کیفیت زندگی انسانها است. همچنین، وی در سال 2017 به عنوان یکی از 20 فرد تاثیر گذار سلول های بنیادی از سوی سایت معتبر Niche The در سطح جهانی معرفی شد.
علمی ** 1836**2017

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي آكادمي جهاني TWAS

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۵۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه ۱۰ میلیون دلاری آمریکا برای معرفی سه «هکر ایرانی»

به گزارش «تابناک» به نقل از یورو نیوز، برنامه «پاداش برای عدالت» سرویس امنیت دیپلماتیک وزارت امور خارجه ایالات متحده با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که در ازای اطلاعات درباره سه مرد ایرانی با نام‌های «ر.ک»، «ک.ب.س.» و «ح. ه» تا ۱۰ میلیون دلار پاداش پرداخت می‌کند.
 
به ادعای این نهاد دولتی آمریکا؛ این افراد به انجام حملات سایبری «تحت هدایت و همکاری شرکت‌های نیابتی وابسته به سپاه پاسداران» به «بیش از ۱۲ شرکت آمریکایی، وزارت امور خارجه و وزارت خزانه‌داری ایالات متحده» متهم شده‌اند.

دیگر خبرها

  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • چه تیم‌هایی در جام جهانی باشگاه‌ها 2025 شرکت می‌کنند؟
  • «رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • دو بازی ایرانی نامزد جایزه MENA Games Industry شدند
  • جشنواره تحقیقات برتر پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برگزار می‌شود
  • چهارمین جشنواره تحقیقات برتر برگزار می‌شود
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • جایزه ۱۰ میلیون دلاری آمریکا برای معرفی سه «هکر ایرانی»