Web Analytics Made Easy - Statcounter

میثم جنگ خواه مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت پژوهشگاه رویان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: پژوهشگاه رویان از گذشته تا به امروز در راستای اهداف آموزشی و پیرو رسالت علمی اجتماعی و در جهت ارتقاء سطح دانش و آگاهی عموم مردم، دانشجویان، محققین و متخصصین کشور و ارائه خدمات تخصصی و درمانی قدم بر داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: برای نخستین بار پژوهشگاه رویان ارائه آموزش و انتقال تجربیات را برای دانش آموزان و دانشجویان در برنامه خود قرار داد، به طوریکه دانش آموزان اقشار ضعیف از پایه‌های اول و دوم متوسطه که علاقمند به رشته‌هایی از قبیل:جنین شناسی پایه، جنین شناسی پیشرفته، کشت سلول، کشت اختصاصی سلول‌های بنیادی، و شناسایی سلول‌های سرطانی تحت آموزش هستند در کارگاه‌های پژوهشگاه آموزش توسط اساتید و محققین برجسته آموزش می‌بینند.
شایان ذکر است؛ از دانش آموزان ۶استان در این کارگاه آموزشی شرکت کرده اند و این برنامه ملی و بین المللی است تا رسالت حمایت و نگاه توسعه انتقال تجارب از پژوهشگاه رویان به نخبه‌های آینده انتقال داده شود.
مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت پژوهشگاه رویان تصریح کرد: این مرکز متشکل از آزمایشگاه‌های عمومی، کشت سلول، بافت شناسی مولکولی جنین شناسی -فلوسایتومتری - اتاق تمیز (Clean room) - اتاق جراحی حیوانات آزمایشگاهی تخصصی است تا دانش آموزان و دانشجویان مستعد را آموزش دهند. همچنین علاوه بر آن پژوهشگاه رویان سعی دارد، دانش آموزان نخبه‌های کوچک را در حوزه‌های مختلف علوم توانمند کرده تا در جشنواره‌هایی همچون نوجوان خوارزمی، سیتا و همچنین المپیاد‌ها دست سازه و دستاورد‌های نوین را ارائه دهند.
او در ادامه گفت: دوره‌هایی مبتنی بر افزایش سطح آگاهی عموم مردم جهت پیشگیری و درمان دیابت، تاثیرات ورزش بر دیابت، پیشگیری از سرطان، آشنایی با ذخیره خون بند ناف، همچنین کاهش سطح ناباروری و مشکلات ژنتیکی در نظر گرفته شده است تا به مردم جامعه ارائه داده شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پژوهشگاه رویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۴۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزکرمان،طاهره زحمت کش گفت درطرح شهید محمودوند که شناسایی چهره به چهره بازماندگان از تحصیل است در دو سال اخیر در آن مدیران مدارس به عنوان پیگیری کننده تعریف شده و باید با داشتن کد ملی دانش آموز بازمانده، آدرس محل سکونت زمان تولد و با به کارگیری انواع روش‌های شناسایی علل بازماندگی دانش آموز را بررسی و پیگیری کنند.
وی افزود پایان اردیبهشت‌ماه آخرین مهلت سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان است
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان توجه جدی به دانش آموزان دیرآموز، سنجش به موقع نوآموزان پیش دبستانی و مداخله به هنگام، توجه جدی به دانش آموزان مناطق محروم، روستایی و عشایر، فرهنگ سازی و نگه داشت دانش آموزان جذب شده را راهکارهای اولویت‌دار در کاهش بازماندگان عنوان کرد

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی رینوفست ۲۰۲۴ برگزار می‌شود