Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، احسان جان زمین مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت: شرکت ما یکی از محدود مجموعه‌های ارائه خدمات آزمایشگاهی تکنیک فلوسایتو متری Flow ) cytometry)در ایران است. این تکنیک بر روی بررسی سلول‌ها و تعیین نوع آنها متمرکز است. مثلاً اگر بخواهید از سلول‌های بنیادی برای درمان استفاده کنید، باید معلوم شود که این سلول بنیادی است یا خیر؛ به همین دلیل این مجموعه‌ها از خدمات ما استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حوزه‌های گسترده‌ای از جمله زیست‌شناسی گیاهی، زیست شناسی جانوری و صنعت داروسازی از این خدمات استفاده می‌کنند. برای مثال زمانی که یک دارو تولید می‌شود، می خواهند بدانند که این دارو چه اثری بر روی سلول دارد و ما این نتایج را در اختیار آنها قرار می‌دهیم.

این فعال حوزه دانش‌بنیان گفت: یکی دیگر از کاربردهای این خدمات، بحث هندسی پزشکی است. برای نمونه، ممکن است یک محقق و پژوهشگر بخواهد بداند که الکترومغناطیس چه اثری بر روی سلول دارد. از این تکنیک حتی می‌توان در شناسایی سلول‌های سرطانی نیز استفاده کرد. برخی دانشجویان نیز از خدمات ما استفاد ه می‌کنند.

جان زمین ضمن توضیح فرایندهای استفاده از این خدمات، افزود: دستگاه‌های مورد استفاده در این روش، بسیار گران است، مثلاً یکی از دستگاه‌ها بیش از ۲ میلیارد تومان قیمت دارد. برخی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز این دستگاه‌ها را در اختیار دارند، اما دانشجویان و محققان آنها از خدمات ما استفاده می‌کنند. دلیل این امر این است که نتایج حاصله در این آزمایشات، به شدت به دانش اپراتور وابسته است و ما در حدود ۲۰ سال در این حوزه تجربه داریم.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، با اشاره به بسترهای فناوری مبتنی سلول، در ایران، گفت: ما اپراتورهای بسیاری از دانشگاه‌ها را آموزش داده‌ایم و همچنین صفر تا صد این خدمات را ارائه می‌کنیم. استفاده از خدمات ما صرفه‌جویی در هزینه‌ها را به همراه دارد در آینده نیز قصد داریم تا دامنه خدمات خود را هر چه بیشتر وسعت ببخشیم.

کد خبر 5224795 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: آزمایشگاه شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی ایرانسل حمله سایبری حاکمیت سایبری نوآوری امنیت سایبری صندوق نوآوری و شکوفایی هوش مصنوعی خودروی خودران واکسن کرونا انتخابات 1400 فناوری فضایی خدمات ما دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۷۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری رویدادی با مشارکت معاونت علمی، جهاد دانشگاهی، صندوق نواوری و شکوفایی، کانون مدیریت مالکیت فکری و قوه قضائیه برگزار شد.

در این رویداد روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه مالکیت فکری باید به صورت جدی در کشور مورد توجه قرار گیرد، گفت: معتقدیم اگر قرار باشد ساختمان و بنای اقتصاد دانش بنیان در کشور بنا شود نیاز به بن سازه‌ای دارد که این بن‌سازه فقط مالکیت فکری است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور مزیت نسبی اقتصاد دانش بنیان را ارزشی دانست که توسط علم و فناوری در مقابل دارایی‌های فکری ایجاد می‌کند و گفت: ما سال‌ها در حوزه اقتصاد دانش بنیان و توسعه شرکت‌های دانش بنیان کار کرده‌ایم ولی مشاهدات نشان می دهد حدود ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا مربوط به دارایی‌های نامشهود است.

دهقانی ضمن بیان این مطلب که ان چیزی که برای شرکت‌ها ایجاد ارزش می‌کند، نیروهای‌ انسانی، فناوری‌ها، اعتبار و برند است، خاطرنشان کرد: در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم و باید با سرعت بسیار زیادی در حوزه مالکیت فکری، ارزیابی و اعتبار بخشی کاری کنیم.

معاون علمی رئیس جمهور همچنین از توافق با مدیر وایپو (سازمان جهانی مالکیت فکری) برای برگزاری دوره‌هایی در حوزه مالکیت فکری برای اعتباربخشی به مجموعه های کارگذاری در ایران خبر داد و گفت : امیدواریم به زودی چندین تجربه موفق را در حوزه دارایی های نامشهود شرکت های دانش بنیان داشته باشیم.

وی با بیان این مطلب که ۹۰ درصد دارایی‌های شرکت‌های دانش بنیان دارایی‌های نامشهود است، گفت: امیدوارم با توجه به عزم جدی که در مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری وجود دارد به زودی شاهد یک نظام کارا برای ارزیابی و اعتبار بخشی در کشور باشیم.

کد خبر 6090812 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • محمدرضا مقدسی عضو شورای سیاستگذاری جایزه ملی سرآمدان ایران شد
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • نشست استاندار مازندران با نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان استان
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • جشنواره تحقیقات برتر پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برگزار می‌شود
  • چهارمین جشنواره تحقیقات برتر برگزار می‌شود