Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه خوارزمی، دکتر حسن بیگی  شامگاه شنبه  در آیین  افتتاح رویداد  سمپوزیوم بین المللی سلول و مهندسی بافت  از آزمایشگاه تا بالین و صنعت در کرج  افزود: اولین سمپوزیوم و سومین مدرسه‌ی تابستانی زیست شناسی دانشگاه خوارزمی با عنوان «سلول و مهندسی بافت؛ از آزمایشگاه تا بالین و صنعت» با همکاری ستاد توسعه‌ی علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی با حضور متخصصان برجسته ملی و بین المللی طی ۱۰ روز به همت انجمن زیست شناسی ایران برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه به ویژگی‌ها و تاثیرات مثبتی که مدرسه زیست شناسی دانشگاه خوارزمی دارد اشاره کرد و افزود: برگزاری سومین مدرسه تابستانی زیست شناسی دانشگاه خوارزمی فرصتی ارزنده است برای گردهمایی دانشجویان، پژوهشگران و علاقه‌مندان علوم نوین و تحقیقات بنیادین مرتبط با حوزه سلامت تا با آشنایی با آخرین دستاوردهای این علوم توانمند سازی افراد از نظر مهارت‌های عملی در بخش کارگاهی صورت بگیرد.

وی هدف از برگزاری این برنامه را توسعه‌ی پایدار، آشنایی علاقه‌مندان این حوزه با پیشرفت‌ها و فرصت‌های مهندسی بافت و سلول های بنیادی و ایجاد توانایی و انگیزه‌ی کافی جهت کارآفرینی وتجاری سازی این فناوری‌ها و ارتباط موثر دانشگاه و صنعت برهم بستگی رشته‌های گوناگون عنوان کرد.  

بیگی اظهار امیدواری کرد: با برگزاری چنین رویدادی گامی مهم در راستای اهداف بالینی مهندسی بافت و در نهایت کمک به بیمارانی که با پیشرفت این رشته یک قدم به بهبود و سلامتی نزدیک‌تر می‌شوند برداشته باشیم.

در ادامه این آیین رییس انجمن زیست شناسی ایران و رییس سمپوزیوم بین المللی سلول و مهندسی بافت گفت: با توجه به نامگذاری امسال به عنوان سال بین الملل علوم پایه برای توسعه پایدار پرداختن به زیست شناسی به عنوان علمی که ارتباط مستقیمی با زندگی، سلامت، محیط زیست وجمعیت جهان دارد بسیار حائز اهمیت است.

دکتر محمد نبیونی علت نامگذاری سمپوزیوم به «از آزمایشگاه تا بالین و صنعت» را نیاز بشر به کاربردی کردن علوم پایه بیان کرد و افزود: هدف برگزاری این سمپوزیوم آشنایی با روش‌های گسترش زیست شناسی از کتابخانه به آزمایشگاه، از آزمایشگاه به بالین، صنعت و شرکت‌ها برای استفاده است.

وی به دلایلی که جهان و ما نیاز به زیست شناسی مهندسی بافت داریم اشاره کرد.و اظهارداشت:  از مواردی که نیاز جامعه را به گسترش حوزه مهندسی بافت نشان می‌دهد بروز و همه‌گیری بیماری‌های مختلف مانند کرونا و همچنین عوارض جانبی طولانی مدت داروهای درمان کرونا مانند بیماری‌های استخوانی است.

نبیونی  گفت: به علاوه فعالیت‌های بدنی کم، آلودگی هوا، بیماری‌های قلبی، تمایل‌ به جراحی‌های پلاستیک، عوارض پیوند اعضا از دیگر نیازهای این علم بین رشته‌ای در جهان ما است.

وی اضافه کرد: انجمن زیست شناسی ایران با بیش از ۵۰ سال سابقه مفتخر است که میزبان این سمپوزیوم بین‌المللی است و این انجمن سالانه با همت اساتید، معلمان و دانشجویان فعالیت‌های علمی بسیاری در سطح ملی و بین‌ المللی انجام می‌دهد.

در آیین افتتاح.سمپوزیوم بین المللی سلول و مهندسی بافت دانشمندانی از کشورهای آلمان، انگلستان، کانادا و ایران در بستر فضای مجازی سخنرانی کردند.
این رویداد علمی تا پایان مرداد ماه با برگزاری هشت کارگاه آموزشی برای دانشجویان و محققان ادامه خواهد داشت. 
در این کارگاه های آموزشی ۲۵۰ نفر نام نویسی کرده اند. 

برچسب‌ها دانشگاه خوارزمی زیست شناسی دانش‎ بنیان ‎ها استان البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه خوارزمی زیست شناسی دانش بنیان ها دانشگاه خوارزمی زیست شناسی دانش بنیان ها استان البرز سمپوزیوم بین المللی سلول و مهندسی بافت دانشگاه خوارزمی زیست شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۱۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای جهاد افغانستان را حفظ می کنیم

طالبان در بیانیه‌ای به مناسبت 8 ثور/اردیبهشت، سالروز پیروزی مجاهدین بر حکومت کمونیستی در افغانستان نوشت «سی و دومین سال پیش در چنین روزی، پس از 14 سال مبارزه پدیده شوم کمونیسم و در کنار آن شوروی در کشور ما شکست خورد و ملت مجاهد افغان توانست آخرین اداره کمونیستی را سرنگون و کشور را به گونه کامل آزاد سازد».

این بیانیه افزود: «هشتم ثور 1371 هـ ش روز کامیابی و آزادی مردم افغانستان است که قربانی‌های ملت مجاهد نتیجه داد و مردم و کشور ما از شر هیولای کمونیسم نجات یافتند». 

طالبان همچنین در این بیانیه کودتای کمونیستی 7 ثور در سال 1357 را نیز روز سیاه افغانستان نامید و تأکید کرد: «کشور ما پس از 20 سال جهاد از یک اشغال دیگر نیز آزاد شد و نظام اسلامی برقرار گردید، بنابراین طالبان با تمام توان تلاش می‌کند تا ثمره قربانی‌ها و مبارزات چندین ساله ملت ما یکبار دیگر ضایع نگردد و نظام اسلامی را که آرمان شهدا است، به گونه کامل نافذ می‌کند».

کودتای هفتم اردیبهشت توسط حزب دموکراتیک خلق افغانستان منجر به روی کار آمدن حکومت کمونیستی در این کشور شد. حکومت کمونیستی که برای تحمیل عقاید الحادی و مارکسیستی بر مردم افغانستان تلاش می‌کرد، اما با واکنش جدی مردم روبه‌رو شد و رفته‌رفته قیام‌های مردمی در این کشور شکل گرفت.

وقتی نظام «داوود خان» براثر کودتای کمونیستی سقوط کرد و چپی‌ها به قدرت رسیدند، با شکل‌گیری آهسته‌آهسته مقاومت در برابر آن‌ها، سربازان روس برای حمایت از نظام دست‌نشانده‌شان وارد افغانستان شدند.

در نهایت مردم متدین افغانستان پس از 14 سال جنگ و مقاومت، حکومت کمونیستی و ابرقدرت تا دندان مسلح را شکست دادند و هشتم ثور سال 1371 نیروهای مجاهدین آخرین سنگر حکومت کمونیستی در کابل را تصرف کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • «برنامه بی‌واسطه» دستاوردهای محققان دانشگاه آزاد اسلامی را به تصویر کشید
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • دستاوردهای جهاد افغانستان را حفظ می کنیم
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • ویدیو/ دستاوردهای هوافضای کشور در ۱۴۰۲ را بشناسید
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور
  • عجیب‌ترین رشته‌های دانشگاهی / از زامبی شناسی تا مدیریت دوشیدن شیرگاو
  • «مهاجرت» توازن توانمندی‌های توسعه‌ای را دگرگون می‌سازد